Anca Pandrea, devastată la 7 ani de moartea lui Iurie Darie. "Noi am fost un singur suflet"

+2 click pentru
galerie

Anca Pandrea, devastată la 7 ani de moartea lui Iurie Darie. "Noi am fost un singur suflet" © Sursă Captură

Deşi au trecut şapte ani de la moartea sufletului drag, Anca Pandrea este la fel de devastată din cauza pierderii lui Iurie Darie. Cu toate că actorul a părăsit această lume, artista continuă să vorbească permanent cu el şi să îi povestească tot ce se petrece în viaţa sa. Cu ocazia Sărbătorilor, vedeta i-a transmis o scrisoare emoţionantă, declarându-i dragostea eternă.

Invitată la Agenţia VIP, Anca Pandrea şi-a amintit cu lacrimi în ochi de perioada extrem de grea prin care a trecut regretatul înainte să moară. Deşi nu mai putea să se mişte sau să vorbească, Iurie Darie i-a declarat iubirea, rostind "Anca mea...", în ultimele sale clipe de viaţă. În acele clipe de suferinţă, după spusele artistei, Iura înregistra tot ce se petrece în jurul lui, chiar dacă nu avea puterea să reacţioneze.

Recent, Anca Pandrea a organizat parastasul de şapte ani pentru Iurie Darie, iar anul acesta a ales să dea de domană oamenilor un alt fel de mâncare, decât cel obişnuit. Vedeta nu le-a mai servit oamenilor bucatele preferate ale lui Iura şi, în schimb, a ales pizza italienească. Nu a luat această decizie însă până nu s-a consultat cu iubirea vieţii sale.

"Te iubesc în toate felurile în care te-am iubit. Te iubesc în continuare ca bărbat, copil, amant, dragoste. Universul este al tău şi al meu şi vreau să nu mă fac urâtă să ajung să spui: «Dar cine-i matracuca asta? Eu nu am fost cu aşa ceva pe pământ»", a fost scrisoarea specială pentru Iura.

Cu fotografia lui Iura în piept, Anca Pandrea a mărturisit că se desparte cu greu de hainele actorului. Până acum a dat doar câteva. Cu inima încă încărcată de durere, vedeta a spus că nu l-a considerat niciodată pe Iura suflet pereche, deoarece, cei doi au format împreună un singur suflet.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro