Anca Pandrea, lacrimi amare la parastasul de şapte ani a lui Iurie Darie! Ce a dat de pomană artista? Oamenii au fost surprinşi

Anca Pandrea, lacrimi amare la parastasul de şapte ani a lui Iurie Darie! Ce a dat de pomană artista? Oamenii au fost surprinşi © Sursă Arhivă

Moartea lui Iurie Darie continuă să lase urme adânci în inimile familiei şi ale apropiaţilor săi. Cea mai afectată de pierderea sa este femeia care i-a fost mereu alături, Anca Pandrea, şi astăzi la şapte ani de când regretatul actor a decedat. Sâmbătă, artista a organizat parastasul pentru omul cel mai drag sufletului ei. Anca Pandrea a ales să servească ceva atipic faţă de alte pomeni, oamenii fiind surprinşi de ce au primit.

La mormântul lui Iurie Darie, situat în cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti, au curs sâmbătă şiroaie de lacrimi. Cu fotografia lui Iurie Darie în piept, Anca Pandrea nu-şi mai putea stăpâni lacrimile, durerea din sufletul ei fiind la fel de mare ca atunci când s-a despărţit de actor. Aproximativ 20 de persoane au fost prezente pentru slujba de pomenire. Aceştia au primit de pomană vin şi pizza.

Anca Pandrea a motivat această alegere, spunând că a simţit că iubitul său Iura i-a dat acordul să înlocuiască bucatele sale preferate cu pizza.

Lui îi plăceau ouăle umplute, peştele marinat cu ceapă, măsline şi cartofi, friptura de porc, friptura de pui, salata de boeuf, fasolea bătută şi, mai ales, mâncarea de gutui şi de prune. I le-am făcut în fiecare an. De această dată, i-am spus că n-o să i le mai fac, că s-o fi plictisit de ele. Cu o noapte înainte, m-am uitat în ochii lui, în fotografia prin care vorbesc cu el, şi l-am anunţat că i-am comandat pizza italienească, care îi plăcea. Mental, am simţit că mi-a spus «da»”, a povestit Anca Pandrea, potrivit Click!.

Casa Ancăi Pandrea s-a transformat într-un adevărat altar de când Iurie Darie a părăsit această lume. Peste tot unde te uiţi sunt poze cu chipul acestuia, diplome, desene şi imagini din filmele în care a jucat artistul. De asemenea, actriţa a păstrat şi un dulap întreg cu hainele lui Iura, pe care preotul le-a sfinţit pentru a fi date de pomană.

Cel mai greu e să te desparţi de hăinuţe, de aceea nici n-am putut să deschid şifonierul zilele astea. L-am rugat pe părinte să le sfinţească şi le voi da eu...”, a declarat artista pentru aceeaşi sursă.

Iurie Darie s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani. Acesta a murit în noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2012, suferind de grave probleme cardiace şi respiratorii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro