Tablou emoționant de familie! Anca Serea și Adi Sînă, în formulă completă, alături de noul copil

+3 click pentru
galerie

Tablou emoționant de familie! Anca Serea și Adi Sînă, în formulă completă, alături de noul copil © Instagram

În urmă cu câteva zile, Anca Serea aducea pe lume cel de-al șaselea copil al ei. Cu mult calm și lejeritate, bruneta și-a anunțat admiratorii online înainte să intre în sala de nașteri. Și tot în același stil continuă să își informeze prietenii virtuali de felul în care se desfășoară lucrurile în continuare.

După ce a dezvăluit prima poză cu chipul micuței Leah, noul membru al familiei, Anca Serea se bucură acum de compania restului familiei. Chiar astăzi, Adi Sînă a postat o fotografie emoționantă, în care prezintă întreg „clanul”. 

În timp ce mama se odihnește pe patul de spital, cei cinci copii ai ei, dar și Adi Sînă, sunt strânși în jurul mezinei familiei, iar nimeni nu pare să se poată dezlipi de ea! Copiii mai mici o privesc cu curiozitate, în timp ce cei mari se bucură de existența unei noi surioare. Cel mai probabil, că doar au fost obișnuiți cu o familie numeroasă.

Anca Serea, primele declarații după ce a născut

Anca Serea se simte foarte bine, nu a avut nicio problemă după naștere şi a ţinut să trasmită un mesaj fanilor săi la puțin timp după ce a născut. Soția lui Adi Sînă și-a informat toți admiratorii că prima noapte alături de fetița ei a fost una foarte bună, Leah fiind un copil exemplar care și-a lăsat mama să doarmă îndelung!

„Bună dimineaţa, dragilor! Eu şi micuţa Leah vă pupăm şi vă dorim să aveţi o zi grozavă! E o fetiţă foarte, foarte cuminte şi m-a lăsat să dorm aproape toată noaptea. Şi în curând o veţi întâlni şi pe ea. Vă pupăm de aici de la clinică. Să aveţi o zi super bună”, a spus Anca Serea pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro