Anca Serea, dezvăluiri neașteptate. Adi Sînă a lăsat-o singură, cu cei șase copii. "Ultimele luni au fost foarte pline"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, dezvăluiri neașteptate. Adi Sînă a lăsat-o singură, cu cei șase copii. "Ultimele luni au fost foarte pline" © Instagram

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai sudate și apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au întâmpinat un nou membru în familie în urmă cu șase luni, iar de atunci programul s-a aglomerat și mai mult.

Așa se face că Anca Serea a simțit nevoia să facă o destăinuire în fața fanilor recent. Vedeta s-a filmat în timp ce realiza o rutină de demachiere, iar la video a postat și un mesaj care pe mulți i-a pus pe gânduri. 

"Rutina mea nebuna de fiecare zi ❤️ Ultimele luni au fost f pline pentru mine: venirea pe lume a bebelinei, organizarea botezului, mutatul la casa noua, toata agitatia frumoasa cu 6 copii, zi de zi mai mult singura :)! Satisfactia insa este una enorma atunci cand vad ca le pot face pe toate intr-un ritm nebun", a scris Anca Serea, pe Instagram. 

Anca Serea a punctat faptul că se descurcă singur cu cei șase copii, după ce a fost luată la întrebări de internauți. Mulți au crezut că Anca Serea și Adi Sînă sunt la un pas de divorț, zvonuri alimentate și la botezul fiului Sandrei N, acolo unde Anca Serea nu a participat. 

"Mama are o varstă și dânsa, bona pleacă acasă! Eu sunt cu cei mici :) iar Adrian mai mult plecat. Crezi că e simplu?", a mai scris Anca Serea, pe Instagram.

De multe ori Anca Serea descrie cum decurge o zi din viața ei nebună. Vedeta spune că nu s-ar imagina altfel și chiar este nerăbdătoare să vadă ce alte provocări îi mai pregătesc copiii, zi de zi. 

"Luni... am ajuns acasă dupa o zi nebună🙈! Mutat mobila de dimineață, organizat diverse cutii, mers la casa nouă, cumparat și comandat alte chestii, mers la probe, luat copiii de la activități și intr-un final acasa la ei unde e cel mai bine! Imbăiat copiii, mâncat pe fugă o salată, dat multe mailuri, spălat vase! Oare ce mai urmează 😅" , a scris vedeta după o zi plină la început de săptămână. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro