Fotografie emoţionantă. Uite cât de fericită e Anca Serea după ce a născut: ,,Liniştea mea, născută în ajun de sărbătoare''

+3 click pentru
galerie

Fotografie emoţionantă. Uite cât de fericită e Anca Serea după ce a născut: ,,Liniştea mea, născută în ajun de sărbătoare'' © instagram

Anca Serea este una dintre memele eroine ale showbiz-ul românesc. Luna trecută, vedeta a dat naştere celui de-al şaselea copil, iar aceasta este în culmea fericirii. Frumoasa brunetă a postat zilele trecute o fotografie pe contul său de instagram ce a atras atenţia tuturor fanilor.

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Nu doar că este o femeie foarte frumoasă, dar este şi o mamă curajoasă. Ea a dat naştere la şase copii şi tot ar mai fi pregătită şi pentru alţi membrii în familie. Zilele trecute, frumoasa brunetă a postat o fotografie pe contul său de socializare ce a emoţionat mulţi admiratori. Vedeta a apărut alături de micuţa Leah Maria, mezina familiei. Aceasta o ţine în braţe şi o priveşte cu multă, multă dragoste pe fiica ei. Reacţiile fanilor nu au încetat să apară, astfel că fotografia a strâns peste 17.000 de aprecieri.

Vedeta a ţinut neapărat să posteze fotografia pentru a le ura tuturor fanilor săi, La Mulţi Ani, cu ocazia Sf.Maria: ,,La mulţi ani, Mariei mele! Liniştea mea, născută în ajun de sărbătoare. La mulţi ani, sărbătoriţilor zilei de astăzi cu bucurii şi împliniri''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro