Spynews a avut dreptate! Anca Serea, însărcinată pentru a şasea oară: "Sarcina nu a fost programată"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, însărcinată pentru a şasea oară © Instagram

Da, www.spynews.ro a avut dreptate. Anca Serea este însărcinată pentru a şasea oară! Cunoscuta brunetă şi Adi Sînă vor deveni din nou părinţi. 

Da, Anca Serea va fi din nou mamă! Vedeta e însărcinată pentru a şasea oară, iar zvonurile date de www.spynews.ro în urmă cu câteva zile se confirmă.

Frumoasa vedetă a oferit un interviu pentru Antena Stars în urmă cu câteva zile, iar în momentul live-ului nu am putut să nu observăm că burtica de gravidă începe să i se vadă destul de bine. Burtica este cu atât mai proeminentă cu cât Anca Serea este foarte slabă, ea reuşind de fiecare dată să impresioneze cu silueta sa trasă ca prin inel.

De asemenea, vedeta a fost surprinsă de paparazzii www.spynews.ro pe stradă, acolo unde a fost întrebată despre sarcină. A negat tot! Dar iată că am avut dreptate! 

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică“, a spus Anca Serea pentru unica.ro

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro