Anca Serea, pusă la zid, după ce a anunțat că e gravidă a șasea oară: "M-au numit cloșcă și iepuroaică"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, pusă la zid, după ce a anunțat că e gravidă a șasea oară: "M-au numit cloșcă și iepuroaică" © captura video

Anca Serea a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că așteaptă al șaselea copil, iar mulți au judecat-o pentru faptul că își dorește o familie numeroasă.

Cu toate acestea, vedeta nu ține cont de gura lumii și spune că acesta a fost dorința ei dintotdeauna și este fericită că acest lucru este pe cale de a se îndeplini. 

"Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit cloșcă, iepuroaică, doamna Bamboi. Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu.", a spus Anca Serea .

Primul trimestru de sarcină a fost cu probleme pentru Anca Serea

A avut stări specifice acelei perioade, mai ales că ea se confruntă şi cu anemia. În mai puţin de trei luni, Anca Serea şi Adi Sînă devin părinţi din nou.

"Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm.. Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină.", a declarat Anca Serea, într-o emisiune tv.  

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro