Anca Serea, mesaj din izolare: „Vom vedea viața cu alți ochi după tot ce trăim acum”

Anca Serea, mesaj din izolare: „Vom vedea viața cu alți ochi după tot ce trăim acum” © Instagram

Teama de coronavirus provocat panică la nivelul întregii lumi, inclusiv în rândul vedetelor din showbizul autohton. Rând pe rând, acestea și-au anunțat fanii că au decis să intre de bunăvoie în izolare, pentru a se putea proteja. Iată mesajul transmis de Anca Serea în plină pandemie de coronavirus.

Chiar dacă nu mai sunt la fel de active din punct de vedere fizic pe plan profesional, vedetele de la noi nu își neglijează nicio clipă admiratorii. Acestea vorbesc zilnic cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, povestindu-le despre măsurile pe care le-au luat în  pandemia de coronavirus.

Pe lângă faptul că vedetele își sfătuiesc fanii să aibă mult mai multă grijă la alimentație și igienă, multe dintre ele le-au mărturisit că cel mai bine este ca în această perioadă să stea acasă. La fel a făcut și Anca Serea, care a hotărât să nu-și mai părăsească locuința o perioadă, bucurându-se de clipele petrecute alături de cei dragi.

„Recunoscătoare 🙏! Pentru că sunt sănătoasă și alături de mine îi am pe cei pe care-i iubesc! Nu este ușor pentru nimeni, dar încerc să prețuiesc atfel timpul zilele astea și să-l transform în clipe frumoase de care sunt sigură că ne vom aminti peste ani. Cu siguranță vom vedea viața cu alți ochi după tot ce traim acum...”, a scris Anca Serea pe Instagram, în dreptul unei fotografii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro