Anca Serea a dezvăluit de ce numele copiilor săi se termină cu „h”: „Din același registru”

+3 click pentru
galerie

Anca Serea a dezvăluit de ce numele copiilor săi se termină cu „h”: „Din același registru” © Instagram

Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară și este cum nu se poate mai fericită. Pentru că vedeta a ales pentru toți copiii ei nume deosebite, și bebelușa pe care o poartă în pântece va primi unul extrem de frumos și inedit. 

Anca Serea are o familie foarte frumoasă și niște copii care au primit nume speciale. Dintre aceștia 2 poartă nume care se termină în litera „h”, iar micuța pe care o va aduce pe lume în această vară va intra și ea „în registrul” acesta, căci urmează să se numeasă Leeah. 

Pentru unica.ro, Anca Serea a dezvăluit de ce a ales ca numele copiilor săi să se termine în „h” și de ce a ales nume atât de speciale și nemaiîntâlnite. 

„Am vrut ca numele de Leeah să fie din același registru ca și al fraților ei. Este un nume biblic, cu litera h la sfârșit, ca și Sarah și Noah. Când David și Sarah erau mici, erau pasionați de Star Wars. Și de acolo ne-am inspirat cu numele de Leeah. Suntem siguri 99,9% că numele va rămâne acesta. Fetele au câte două nume – Sarah mai este și Anouk, iar Ava mai este și Stephanie“, a spus vedeta, pentru unica.ro. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro