Anca Serea, despre problemele de sănătate: "Merg la diverse proceduri"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, despre problemele de sănătate: "Merg la diverse proceduri" © Instagram

Mămica eroină a showbizului nu este ferită de probleme! Anca Serea reușește cu brio să se împartă între viața de familie și cea profesioanală, dar iată că uneori este nevoită să tureze mai ușor motoarele.

Anca Serea a suferit de anemie severă în trecut și a făcut multe tratamente pentru a se însănătoși. Soția lui Adi Sână spune că încă nu are voie să facă efort, însă merge la diverse tratamente și masaje pentru a avea o stare bună.

"Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte  Nu am de ce să mă plâng, fac ce-mi place și asta îmi da foarte multă energie și bucurie. Chiar dacă am un ritm extrem, extrem de alert, mie îmi place să cred că pot să prind toate plajele.", a declarat Anca Serea, pentru Viva!

Zilele trecute, spynews.ro a publicat imagini în exclusivitate cu Anca Serea, în care vedeta afișa o burtică suspectă, alimentând zvonurile că este însărcinată pentru a șasea oară. Soția lui Adi Sână încă nu a confirmat nimic până în prezent.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro