Anca Serea, răspuns pentru cei care spun că este sectantă: "Mai puţină ură şi arătat cu degetul"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, răspuns pentru cei care spun că este sectantă: "Mai puţină ură şi arătat cu degetul" © Instagram

Anca Serea este, fără dar şi poate, o mămică eroină! A adus pe lume şase copii şi ar fi cazul, n-ar spune "Nu" altor noi membri în familia ei şi a lui Adi Sînă. Însă, acest lucru a ridicat semne de întrebare în rândul internauţilor. Acum, Anca Serea le-a răspuns celor care au spus despre ea că ar fi sectantă.

Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, are şase copii. Din căsătoria cu regretatul Filip Poplingher, vedeta îi are pe David (17 ani) și Sara (10 ani).  

Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani) s-au născut după ce Anca Serea și-a refăcut viața alături de artistul Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent. În luna august a acestui an, a venit pe lume şi Leah, iar odată cu naşterea micuţei, Anca Serea a devenit "mamă de şase".

Familia îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi, doar că, sunt foarte mulţi oameni care o întreabă dacă este sectantă, sub formă de reproşuri sau acuzaţii, ceea ce ar putea fi supărător pentru oricine. Anca Serea a mărturisit că nu se lasă afectată de aceste răutăţi, dar o deranjează faptul că un număr atât de mare de persoane de gândesc la aceste lucruri şi sunt mai interesate decât ar trebui de religia ei.

"Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, că și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție.

Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea.", a transmis Anca Serea prin intermediul blogului.

Anca Serea a precizat din nou că este de religie ortodoxă şi că are frică de Dumnezeu. De asemenea, vedeta a specificat că merge des la biserică, dar nu crede că este un subiect de dezbătut în spaţiul public. 

Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață. De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica. Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic", a mai scris Anca Serea pe blog.

"Mi-aş dori să observ puţin mai multă toleranţă şi libertate în gândire în sensul acesta. Şi mai puţină ură şi arătat cu degetul. Chiar dacă aş fi fost, cum spun unii, sectantă, nu cred că m-ar fi schimbat cu nimic ca om. Şi nu ar fi fost problema nimanui.", a mai adăugat vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro