Anca Serea, reacţie neaşteptată privind răutăcioşii care o critică pentru decizia de a avea mulţi copii

+5 click pentru
galerie

Anca Serea, reacţie neaşteptată privind răutăcioşii care o critică pentru decizia de a avea mulţi copii © arhivă

Anca Serea şi Adi Sînă vor deveni părinţi pentru a şasea oară şi, deşi sunt mulţi oameni care se bucură pentru familia lor, există şi răutăcioşi care îi critică pentru decizia de a avea o familie atât de numeroasă.

Pentru aceşti cârcotaşi, Anca Serea a avut o replică neaşteptată! Vedeta a mărturisit că, încă de când era mică, şi-a dorit o familie numeroasă. Consideră că micuţii sunt cea mai mare avere pe care o poate avea de-a lungul vieţii. 

De asemenea, legătura dintre copil şi mamă nu se compară cu nimic, iar Anca Serea a ţinut să amintească acest lucru tuturor!

"O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire şi bogăţie spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor şi nimic în această călătorie nu se compară cu legătura dintre prunc şi mamă", a declarat Anca Serea, pentru Unica. 

Ce sex va avea cel de-al şaselea copil al Ancăi Serea

Cel de-al şaselea copil al cuplului va fi o fetiţă, pe care o vor boteza Leeah!

Anca Serea şi Adi Sînă mai au cinci copii superbi, pe care i-au botezat cu nume care mai de care mai speciale: David, Sarah, Noah, Ava şi Moise. Aşa cum se aştepta toată lumea, şi cel de-al şaselea copil va purta un nume extrem de special, cu o încărcătură puternică. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro