VIDEO / Anca Serea și Adi Sînă, adevărul despre divorț: "A fost un moment ciudat"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea și Adi Sînă © captura video

În ultima vreme au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Anca Serea și Adi Sînă sunt la un pas de divorț. Anca Serea a alimentat aceste supoziții atunci când a plecat singură în Israel, însă niciunul dintre ei nu a vorbit pe marginea acestui subiect. 

Adi Sînă a povestit despre episodul în care Anca Serea a lipsit de la botezul băiețelului Sandrei N.

"A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să își facă părul și eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas și fără baterie și i s-a făcut și rău. Stăteam în fața bisericii și încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat.", a spus Adi Sînă, la Răi Da' Buni. 

Anca Serea spune că a fost foarte deranjată de zvonurile potrivit cărora ar urma să divorțeze de Adi Sînă, dar și de faptul că nu i s-a oferit un drept la replică. 

"Am aflat destul de târziu despre această știre bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu știa. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul și eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât știu că copiii mei sunt bine. Adi e mereu în siguranță pentru că eu sunt îngerul lui păzitor și sunt mereu alături de el. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am niște episoade, din păcate, dar nu e nimic grav și mi s-a făcut rău în ziua botezului." , a spus și Anca Serea, la Răi Da' Buni. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest