VIDEO / Anca Serea și Adi Sînă, adevărul despre divorț: "A fost un moment ciudat"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea și Adi Sînă © captura video

În ultima vreme au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Anca Serea și Adi Sînă sunt la un pas de divorț. Anca Serea a alimentat aceste supoziții atunci când a plecat singură în Israel, însă niciunul dintre ei nu a vorbit pe marginea acestui subiect. 

Adi Sînă a povestit despre episodul în care Anca Serea a lipsit de la botezul băiețelului Sandrei N.

"A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să își facă părul și eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas și fără baterie și i s-a făcut și rău. Stăteam în fața bisericii și încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat.", a spus Adi Sînă, la Răi Da' Buni. 

Anca Serea spune că a fost foarte deranjată de zvonurile potrivit cărora ar urma să divorțeze de Adi Sînă, dar și de faptul că nu i s-a oferit un drept la replică. 

"Am aflat destul de târziu despre această știre bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu știa. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul și eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât știu că copiii mei sunt bine. Adi e mereu în siguranță pentru că eu sunt îngerul lui păzitor și sunt mereu alături de el. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am niște episoade, din păcate, dar nu e nimic grav și mi s-a făcut rău în ziua botezului." , a spus și Anca Serea, la Răi Da' Buni. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro