Zi importantă pentru Anca Serea și Adi Sînă. Au dat vestea tuturor: "Emoții mari"

+3 click pentru
galerie

Zi importantă pentru Anca Serea și Adi Sînă. Au dat vestea tuturor: "Emoții mari" © Instagram

Anca și Adi Serea sunt nerăbdători să devină părinți pentru a șasea oară. După ce au plecat în mai multe vacanțe vara aceasta, s-au întors şi au mers la medic pentru a se asigura că totul este bine. 

Anca Serea şi Adi Sînă s-au fotografiat în faţa spitalului. Cu zâmbetul pe buze, cei doi aşteaptă venirea pe lume a fetiţei care va primi numele Leeah.

"Emoții mari înainte de ultima ecografie a bebelinei mult-așteptate! Totul este bine, micuța e în grafic 🙂. ❤️", a scris Anca Serea. 

De remarcat este faptul că, la fel ca şi la sarcinile de până acum, Anca Serea şi-a păstrat o siluetă de vis. Vedeta a îmbrăcat astăzi o rochie scurtă, sexy, iar în picioare sandale cu toc. 

Anca Serea abia aşteaptă să devină mamă pentru a şasea oară

Vedeta scris des mesaje despre cât de emoţionată este. "O adevărată binecuvântare anunţată în prag de sărbătoare! În familia noastra e aşteptată cu mult drag #baby6, este fetiţă şi se va numi probabil Leeah, frăţiorii ei vor decide 😍! Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru că ne sunteţi mereu alături în cele mai importante momente din viaţă. Pupici voioşi şi îmbrăţişări calde de la o mămică emoţionată, recunoscătoare şi foarte fericită! #5copii #6copii 😀 #viataefrumoasaimpreuna", a scris Anca Serea. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro