Anca Sigartău a împlinit, de curând, 52 de ani. Cum arată actrița și cum a depășit toate dramele vieții sale

+3 click pentru
galerie

Anca Sigartău își serbează azi ziua de naștere. Cum arată actrița, la 52 de ani © Facebook

Anca Sigartău este una dintre marile noastre actrițe, dar și o femeie puternică, ce a reușit, de-a lungul timpului, să treacă chiar și prin cele mai grele încercări la care a supus-o viața. De curând, îndrăgita actriță a împlinit 52 de ani și se simte împlinită, fericită dar și plină de viață, căci are o familie minunată care mereu i-a acordat iubire și sprijin în orice.

Îndrăgita actriță Anca Sigartău a împlinit de curând 52 de ani și se simte cum nu se poate mai bine. Chiar dacă viața a supus-o de multe ori unor încercări dificile, aceasta a știut cum să le țină piept și să devină un om din ce în ce mai puternic. După participarea la Asia Express, Anca Sigartău a câștigat și mai mult simpatic fanilor săi, căci a fost o concurentă care a dat dovdă de multă răbdare și putere și a făcut față cu brio numeroaselor încercări și probe. 

Medicii i-au dat doar un an de trăit, însă ea a învins un diagnostic crunt

Puțini știu, însă, că Anca Sigartău a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulți ani, atunci când medicii i-au dat un diagnostic greu. Anca Sigartău a fost internată, iar medicii i-au spu că nu are mai mult de un an de trăit. În cele din urmă, minunea s-a împlinit, Anca Sigartău s-a făcut bine, iar credința în Divinitate este cea care a ajutat-o să se vindece.

„Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești. Și mi s-a spus că un an de zile trăiești cu acest diagnostic. Și cu tratamentul. Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni. Avea o viteză… într-un fel, exploda! Soțul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil într-un soi de panică: va rămâne singur cu doi copii. Au trecut 22 de ani de atunci și uite că trăiesc” a povestit Anca Sigartău, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune de televiziune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro