Pe ea o vezi mereu la concerte, dar ştii cum arată fratele Andei Adam? Iată cât de chipeş este tânărul! GALERIE FOTO

+6 click pentru
galerie

Pe ea o vezi mereu la concerte, dar ştii cum arată fratele Andei Adam? Iată cât de chipeş este tânărul! GALERIE FOTO © Sursă Instagram

Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi din ţară. Pe lângă talentul său incontestabil, frumoasa artistă se poate lăuda cu un frate la fel de chipeş. Recent, vedeta şi-a uimit fanii cu o poză cu acesta, postată pe o reţea de socializare.

Face ce face şi se menţine mereu în atenţia publicului, numărându-se printre vedetele cu cei mai devotaţi fani. Asta pentru că Anda păstrează o legătura strânsă cu aceştia, împărtăşindu-le momentele frumoase din viaţa ei, atât din cea personală, cât şi din cea profesională. Frumoasa blondă le-a dezvăluit fanilor o fotografie cu fratele său pe contul ei de Instagram, iar admiratoarele au reacţionat imediat. Nici nu se putea altfel, la cât de bine arată Vlad, fratele Andei Adam.

Vlad, fratele Andei Adam, s-a căsătorit anul acesta, în luna aprilie, cu aleasa inimii lui. Acesta a cerut-o în căsătorie pe soţia sa, Melanie, când se aflau în timpul unei vacanţe la New York.

NYC – o nouă iubire descoperită. Sunt foarte fericită că Vlad m-a dus într-un loc care are o bucățică din inima lui și l-a împărtășit cu mine. (...) Aici, în New York, am devenit logodnica lui Vlad. În stilul lui cu adevărat creativ a făcut forme pe care le-a inserat într-o cană medie de cafea, încercând cu disperare să mă ducă cât mai departe de cafenea pentru a putea asambla totul și să mi-l ofere în Times Square. (...) Așteptam cu nerăbdare să construiesc un viitor cu tine și acum este o realitate. Sunt entuziasmată pentru viitorul nostru și să devin viitoarea doamnă Adam-Dorobanțu”, scria Melanie, în vara anului 2018.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro