Anda Adam, însărcinată sau nu?! Fetiţa ei, Evelin, a ales numele pentru... viitorul frăţior!

+3 click pentru
galerie

Anda Adam, însărcinată sau nu?! Fetiţa ei, Evelin, a ales numele pentru... viitorul frăţior! © arhivă

S-a tot zvonit că ar fi însărcinată, iar acum se pare că fetiţa ei, Evelin, a ales numele pentru viitorul frăţior! Însă, Anda Adam a spus lucrurilor pe nume. Care este adevărul despre presupusa sarcină?

Anda Adam a mărturisit de multe ori că-şi mai doreşte un copil, dar acum nu este însărcinată şi nici nu plănuieşte anul acesta să-şi mărească familia. Din anul 2020, situaţia se va schimba radical! 

Evelin, fetiţa Andei Adam, îşi doreşte foarte mult un frăţior şi se pare că s-a gândit deja la un nume pentru el. „Ea vrea un frățior, mi-a dat chiar și nume. Când o întreb dacă vrea să-i fac un bebeluș, îmi zice că da, e foarte fericită, dar când o întreb dacă vrea să fie fetiță, îmi zice că nu, că vrea băiat. E foarte geloasă, să nu mai fie altă fetiță ca ea. Mi-a zis și cum să-l cheme: David”, a mărturisit Anda Adam pentru Libertatea.

Cu toate acestea, Anda Adam şi soţul ei nu au stabilit când va fi momentul, ci se comportă normal şi dacă Dumnezeu îi va binecuvânta cu acest dar, copilul va fi binevenit. "Nu am stabilit când vrem să facem un copil. Ne comportăm normal şi dacă se întâmplă pur şi simplu, cu siguranţă o să fie binevenit pentru că ne mai dorim încă un copil, dar nu ne-am făcut niciun plan", a spus Anda Adam în urmă cu ceva timp, la "Xtra Night Show".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro