Anda Adam își tratează fetița ca pe o adevărată prințesă! Ce face artista în fiecare dimineață

+3 click pentru
galerie

Evelin, cea mai răsfățată prințesă © Instagram

Anda Adam nu a avut un an uşor deloc. A suferit o intervenţie grea, a avut nevoie de o perioadă lungă să se recupereze, dar cu ajutorul familiei a trecut peste toate. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Anda Adam a dezvăluit ce așteptări are de la anul 2019. Dar până să îşi plănuiască vacanţele, Anda Adam trebuie să se ocupe de fetiţa ei Evelin, care a crescut şi are nevoie de multă atenţie.

Majoritatea copiilor sunt ”chinuiți” de părinți cu trezitul de dimineață încă din primii ani de viață. Nu este însă, și cazul fetiței Andei Adam, Evelin, care se bucură de cel mai mare răsfăț! Micuța merge la grădiniță când se trezește. Astfel când colegii săi deja ajung în clasă, ea visează ce-i mai frumos! ”Vorbim şi în engleză şi în română... de câteva zile cere singură la grădiniţă, nu-m vine să cred. Nu o duc foarte dimineaţă pentru că nu ştiu dacă ei îi e foarte greu cu trezitul, dar pot să zic că nouă ne e foarte greu, ca atare încă ne permitem luxul de a dormi puţin mai mult şi o duc nu chiar de la prima oră cum merg alţi copii, puţin mai relaxat. Când ne trezim o duc la grădi”, a declarat Anda Adam pentru Antena Stars.

În anul 2018, Anda Adam a trecut prin multe clipe grele, dar de fiecare dată a avut familia aproape, lucru care a ajutat-o să ajungă aici, acum, din ce în ce mai bine.”A fost un an plin de multe lucruri, dar în acelaşi timp un an extrem de greu pentru că am suferit o intervenţie chirurgicală foarte grea, o recuperare de 6-7 luni, adică din anul ăsta, eu 6-7 luni am fost numai pe recuperare intensă”, a continuat artista.

Dacă anul acesta Anda Adam a trecut prin momente mai puţin plăcute, acum este pregătită pentru un nou început. Artista şi-a făcut deja planuri măreţe pentru 2019. ”Îmi doresc ca anul care vine să fie cel mai bun an din viaţa mea şi simt că o să fie aşa pentru că am emis foarte multă energie bună. Sunt convinsă că o să fie un an aşa cum mi l-am proiectat. Am multe planuri şi multe activităţi şi multă energie pentru asta. Mi-am revenit acum, sunt cu piciorul fresh şi trebuie să bag mare”, a mai spus Anda Adam. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro