Anda Adam, o nouă operaţie estetică. "Îmi doream de mulţi ani..."

+3 click pentru
galerie

Anda Adam, o nouă operaţie estetică. "Îmi doream de mulţi ani..." © Instagram

Anda Adam este una dintre cele mai iubite artiste din România. De curând, vedeta şi-a uimit fanii cu o schimbare la nivelul feţei, pe care, după spusele ei şi-o dorea de mult timp.

Anda Adam a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie ambiţioasă şi asumată. La fel s-a întâmplat şi de această dată când artista a anunţat că-şi va face o nouă operaţie estetică, la nivelul nasului. Chiar dacă nu ar părea că ar avea vreun defect în acest sens, vedeta le-a explicat fanilor că dorinţa de a-şi repara deviaţia de sept este una pe care o are de mult timp. 

Extrem de transparentă, cântăreaţa a ţinut să facă vestea publică, împărtăşind-o fanilor pe reţelele de socializare.

"Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta", a scris Anda Adam pe contul său de Instagram.

De asemenea, Anda Adam a ţinut să sublinieze faptul că întotdeauna a fost sinceră cu admiratorii ei, drept urmare nu le-a ascuns nici intervenţia chirurgicală. De asemenea, vedeta le-a spus fanilor că va reveni cu fotografii după ce va trece prin această operaţie.

"Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile! Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin! (...) O să revin cu poze după operaţie", a mai scris Anda pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro