Anda Adam a fost „țepuită” de un șofer de autobuz: „Mi-a spus dacă nu-mi convine, să cobor”

+3 click pentru
galerie

Anda Adam a fost „țepuită” de un șofer de autobuz © Instagram

O fană înfocată a vacanțelor în locuri cât mai interesante, Anda Adam a ajuns să cunoască foarte bine meleagurile străine. Însă, nici ea n-are cum să le știe pe toate, iar, drept dovadă, blondina s-a trezit „puțin păcălită” de un șofer de autobuz din Mexic.

Anda Adam a fost recent într-o minunată vacanță în Cancun, o destinație pe care o recomandă tuturor. Ba chiar unul dintre lucrurile care au impresionat-o cel mai mult au fost autobuzele, care sunt pline de turiști, muzică, dans și fericire.

Dar au și ele problemele lor. Anda Adam avertizează ca cei interesați să fie foarte atenți să nu fie păcăliți de șoferi.

„Ce este foarte important e să schimbați bani în banii lor, în pesos, pentru că altfel o să fiți păcăliți. Șoferii de autobuz te taxează la urcare. Noi am dat 20 de dolari, pentru că nu aveam mărunt, nu m-am gândit la detaliul ăsta, că s-ar putea să nu aibă să ne dea rest, că ne dă în pesos și ne dă la ce curs vrea el. Ideea este că la cât ne-a dat rest, am plătit mai mult decât dacă am fi luat un taxi. Ne-a păcălit.

Eu mi-am dat seama, m-am dus și i-am pus, dar nu am avut de ales, pentru că mi-a răspuns să-i dau pesos, dacă nu-mi convine sau să cobor. Deci nu aveam alternativă. Este 18 pesos de persoană, iar un dolar înseamnă în jur de 40 de pesos. Și un dolar dacă dai, tot te păcălești, deci cel mai bine e să plătești direct în banii lor. Noi eram trei persoane, ar fi trebuit să plătim 54 de pesos, să zicem doi dolari, rotunjit. Și ne-au dat rest 7 dolari, din 20. Ne-a oprit 13 dolari pentru un drum cu autobuzul. Nu ne-am uitat neapărat la diferența aia de bani, dar ne-am simțit păcăliți. Cu banii ăia ne-am fi plimbat de șapte ori”, a spus Anda Adam, la emisiunea turistică „Star Trips&Tricks”.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro