Are aproape 40 de ani, dar dă clasă multor tinerele! Anda Adam, aproape goală și cu sânii în prim plan. FOTO

+3 click pentru
galerie

Are aproape 40 de ani, dar dă clasă multor tinerele! Anda Adam, aproape goală și cu sânii în prim plan. FOTO © Instagram

Vârsta parcă nu vrea să își lase deloc amprenta pe Anda Adam! Vedeta, care are aproape 40 de ani, are un trup de invidiat, așa cum se poate observa și în cea mai recentă ipostază sexy a vedetei.

Anda Adam și-a băgat fanii în boală, cu o nouă ipostază incendiară. Cântăreața s-a pozat semi-dezbrăcată, într-un halat roz, care îi lasă la vedere aproape tot. Decolteul bine lucrat este vedeta clară a pozei care a „rupt” internetul, spre deliciul celor care nu-și pot lua ochii de la... „ochii” ei.

Vedeta muncește din greu pentru a arăta așa cum arată, fiind o împătimită a sălilor de sport și a unui stil de viață cât mai sănătos. Și mai impresionant este că reușește să combine toate aceste lucruri cu viața de mamă, dar și cu cea de artist!

Anda Adam a apărut în lumina reflectoarelor în anul 1999, atunci când s-a lansat în muzică alături de rapperii de la RACLA! Își construise la vremea respectivă o imagine de fată de cartieră, fiind ușor băiețoasă, cu sânii mici și toată numai muști. Între timp, s-a schimbat foarte mult. A trecut la părul blond și și-a mărit sânii, fapt pe care nu l-a ascuns niciodată.

Și pentru că este mândră de trupul ei, Anda Adam a apărut de două ori într-o celebră revistă pentru adulți: o dată înainte să-și pună silicoane, a doua oară după.

Între timp, artista a devenit și mamă. S-a căsătorit în 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu, iar împreună au o fiică pe nume Evelin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest