VIDEO / Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, ultimele pregătiri înainte de petrecerea de botez: "Încă nu am finalizat lista cu invitați" 

+4 click pentru
galerie

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, ultimele pregătiri înainte de petrecerea de botez © Instagram

Mai sunt doar câteva zile înainte de petrecerea de botez a Anastasiei, fetița lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, iar pregătirile sunt în toi.

Liviu Vârciu a plecat la filmări la mare pentru câteva zile pentru un nou proiect, iar iubita lui, Anda Călin se ocupă în detaliu de pregătirile pentru grandiosul eveniment. 

"Mi-a lăsat mie toate grijile, el a plecat cu Nea Marin la mare să filmeze. Fac față cu greu, dar o am pe mama care mă ajută. Am ales aranjamentele florale. Mie îmi plac toate, dar nu le pot lua. Vreau ceva roz pal, nu pot să pun ceva țipător, trebuie să fie în ton cu tortul. Trebuie să mai slăbesc înainte de eveniment. Eu am spus că nu vreau mărturii, dar cred că îmi schimb părerea. La nuntă vă invit altă dată. E greu să organizezi o petrecere, Liviu e stresat cu telefoanele. Aici am întâmpinat probleme, încă nu am finalizat lista cu invitați, o vom face când se întoarce el, vineri.", a spus Anda Călin, la Xtra Night Show.   

Cât despre modul în care a reușit să slăbească după naștere, Anda Călin mărturisește că este o mămică fericită, pentru că nu a avut multe kilograme de "topit".

"Când am ieșit din spital, aveam cam 2-3 kilograme în plus, sunt o mămică fericită. Am luat doar 15 kilograme. Nu mă gândesc la alt copil, dar dacă este să fie, e binevenit.", a mai povestit iubita lui Liviu Vârciu, la Xtra Night Show.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro