Ochii în decolteu! Andra și-a amețit fanii cu o bluză care i-a „sugrumat” sânii

+3 click pentru
galerie

Ochii în decolteu! Andra și-a amețit fanii cu o bluză care i-a „sugrumat” sânii © Instagram

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar eleganța și rafinamentul ei au cu siguranță un rol de jucat. Andra nu este doar o voce îndrăgită, ci și un personaj admirat de mulți oameni. Nu a fost niciodată mai sexy decât ar trebui, dar asta nu înseamnă că fanii cu apreciază momentele când cântăreața decide să arate ceva mai mult decât ne-a obișnuit.

Așa se face că Andra a postat, recent, o poză ceva mai atipică. Dacă în mod normal poartă haine modeste și elegante, potrivite pentru o mamă și soție, în fotografia cu pricina artista și-a scos la înaintare bustul generos. Cu un decolteu adânc, oferă o adevărată priveliște pentru bărbații care o mai privesc pe vedetă și cu alți ochi decât... profesionali.

De ce nu bea Andra alcool

Și ca să dovedim că Andra este, într-adevăr, una dintre cele mai „cumințele” vedete de la noi din showbiz, amintim de faptul că ea nu pune gura pe alcool! Dar de ce? Există chiar un motiv bine întemeiat.

În urmă cu ceva vreme, Andra explica faptul că, la începutul mariajului ei, a băut două pahare de vin, care au făcut-o să vorbească vrute și nevrute despre soțul ei – chiar în fața socrilor!

„Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit Andra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro