A suferit sau nu Andra de depresie postnatată? „Numai un psiholog e în stare să dea sfaturi”

+3 click pentru
galerie

A suferit sau nu Andra de depresie postnatată? „Numai un psiholog e în stare să dea sfaturi” © Instagram

Subiectul legat de depresia postnatală este unul extrem de delicat și nu multe sunt vedetele de la noi care aleg să vorbească despre acest lucru. Ei bine, Andra este una dintre artistele curajoase și deschise care nu se teme să spună lucrurilor pe nume și să povestească despre experiențele prin care a trecut. 

Andra a acordat un interviu pentru viva.ro în care a povestit dacă a trecut sau nu prin depresie postnatală. Vedeta susține că a avut parte de sprijin din partea familiei sale întotdeauna, iar acest lucru a menținut-o pe linia de plutire.

„Din păcate, știu ce spun statisticile și mi se pare că nu ar trebui să ocolim subiectul, dimpotrivă. Cu cât vorbim mai mult despre aceste probleme, cu atât vor primi ajutor mai multe persoane. Eu nu am suferit de depresie postnatală și am avut și norocul să am o familie foarte atentă la nevoile mele, la emoțiile mele în perioadele de după nașteri, când și oboseala se acumulase.

Cred că e important ca în perioada postnatală să nu te prefaci că totul e ca înainte, să ascunzi ce simți pentru că asta adâncește suferința, sentimentul de singurătate. E important să vorbești cu persoanele iubite despre oboseală, îndoială, panică, iar dacă nu găsești pe cineva să te asculte, să te țină în brațe când plângi, atunci poți vorbi cu un specialist. Numai un psiholog e în măsură să dea sfaturi” a povestit Andra, pentru viva.ro.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest