Andra, emoționată până la lacrimi. O fană a lasat-o fără cuvinte. Ce a făcut pentru ea

+3 click pentru
galerie

Andra, emoționată până la lacrimi. O fană a lasat-o fără cuvinte. Ce a făcut pentru ea © arhiva

Andreea este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Vedeta are mii de fani în țară, dar și în afară. Totuși, artista nu se aștepta ca una dintre fanele sale să fie tocmai din Brazilia. Tânăra a vrut să-i facă o surpriză vedetei și a venit la primul ei concert, de la 16 ore de zbor. 

Andra este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Cântăreața s-a făcut remarcată datorită vocii sale puternice și deosebite, iar pentru asta este apreciată și iubita de mii de fani. Artista are un întreg fan club în țară, însă a rămas surprinsă când la un concert a venit o fană tocmai din Brazilia. Tânăra a parcurs peste 16 ore de zbor și s-a bucurat din plin de întâlnirea cu artista sa favorită. Andra a postat o serie de filmulețe și fotografii pe contul său de socializare unde a împărtășit fanilor momentul prin care a trecut alături de fana infocată din Brazilia: ”Când muzica mea trece bariere de limba si trece oceane... peste granite... Ce pot sa mai spun? In Brazilia am o fană care, desi vorbește portugheza, fredoneaza in română! ❤️ A zburat 16 ore ca să ajungă la concertul meu Sunt copleșită de pasiunea si dedicarea ei.”, a scris artista către prietenii virtuali ce o urmăresc. 

 Andra este căsătorită de 11 ani cu Cătălin Măruță, alături de care are doi copii, pe David și micuța Eva Maria Ioana. Andra a trecut prin multe pentru a avea cariera de acum și chiar mărturisea că la vârsta de 14 ani cânta pe la nunți pentru câțiva bănuți, însă a știut mereu că va ajunge o cântăreață care va umple stadioane. Fanii îi fredonează piesele, iar anual are sute de concerte în țară, turnee națioanele și zeci de apariții TV

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro