Andra este în culmea fericirii, la început de an! Fanii au felicitat-o imediat

+3 click pentru
galerie

Andra este în culmea fericirii, la început de an! Fanii au felicitat-o imediat © Instagram

Bucurie mare pentru Andra, la început de an. Frumoasa artistă a fost chiar ea cea a ţinut să împărtăşească vestea cu fanii săi, care au ţinut imediat să o felicite.

Astăzi este bucurie mare în familia Andrei, pentru că artista şi soţul său o sărbătoresc pe mezina familiei, pe Eva Ioana, cu ocazia zilei de Sfântul Ioan. Puţină lume ştie că pe micuţa Eva o mai cheamă şi Ioana, astfel că mama ei a fost cea care a împărtăşit fericirea pe care o trăieşte cu toată lumea.

''La mulţi ani, Ioana!'', a scris Andra pe Instagram, alături de o fotografie cu cei doi copii ai ei.

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar fanii vor să ştie mereu tot ce se întâmplă cu ea, iar cum astăzi este mare sărbătoare în familia sa, oamenii dragi se bucură împreună cu ea. Tocmai de aceea, fanii au transmis imediat mesaje care mai de care mai frumoase cu ocazia onomasticii micuţei.

Andra şi fiica ei, Eva, pentru prima dată pe aceeaşi scenă

Andra este o mamă mândră şi fericită alături de copiii ei. Unul dintre cele mai mari visuri ale artistei a fost acela ca micuţa ei, Eva, să urce pe aceeaşi scenă cu ea, lucru ce s-a şi întâmplat. Cu ocazia unui concert caritabil de Crăciun, Eva şi Andra au cântat pentru prima dată împreună, spre bucuria celor prezenţi. Cele două au cântat un colind, care le-a umplut sufletele de emoţie tuturor invitaţilor din sală. În plus, tot cu ocazia Sărbătorilor, Andra şi Eva au scos şi un videoclip, care a strâns imediat peste un milion de vizualizări pe Youtube.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro