Andra, mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus: ”Fiți responsabili”

+3 click pentru
galerie

Andra, mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus: ”Fiți responsabili” © instagram

Pandemia de coronavirus ține în casă vedetele care în aceste momente petrec timp cu familia. Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi le-a transmis un mesaj românilor prin care să încerce să prevină infectarea cu COVID-19.

După ce Gigi Becali a oferit suma de 100.000 pentru Spitalul ”Matei Balș” din București, Andra e prima vedetă din showbizul autohton care a oferit aceluiași spital suma de 20.000 de euro. 

Fiind o artistă foarte îndrăgită și urmărită pe conturile sale de socializare, vedeta a postat pe Instagram un mesaj de atenționare pentru toți cei care o urmăresc, astfel încât să fie atenți și să se prevină împotriva COVID-19. 

Cântăreța își dorește foarte mult să-și reia activitatea, însă nu va putea face acest lucru prea curând, dat fiind faptul că au trecut abia câteva zile de când România se află în stare de urgență. 

”Vă rog din suflet, fiți responsabili. Ține-ți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case. E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză.
Aveți grijă de voi!”
, a fost mesajul postat de Andra pe contul său de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro