Andra, motiv de mare bucurie. Ce surpriză uriașă i-a făcut nepoțelul său

+3 click pentru
galerie

Andra, motiv de mare bucurie. Ce surpriză uriașă i-a făcut nepoțelul său © Instagram

Andra este una dintre cele mai iubite artiste autohtone, cucerind inimile oamenilor cu vocea sa inegalabilă. Cântăreața este în culmea fericirii după ce nepoțelul său i-a făcut o surpriză uriașă.

Andra și soțul său Cătălin Măruță sunt niște părinți extrem de mândri. Și au și de ce! De curând, simpatica lor fiica Eva a cântat pe scenă alături de artistă într-un concert prin care le-a topit inimile ascultătorilor. De asemenea, micuța de doar patru ani și-a lansat primul videoclip alături de celebra sa mamă, fanii fiind extrem de încântați de vocea fetiței. Iar motivele de bucurie nu se opresc aici! Andra a fost surprinsă de nepoțelul ei, la fel de talentat.

Se pare că talentul este moșternire în familia Andrei. Pe lângă micuța sa fiică Eva, cântăreața are un nepoțel la fel de înzestrat în ceea ce privește muzica. La doar 11 ani, băiatul fratelui său Săndel și a soției sale Aurora Mihai, și ei celebri soliști, a reușit să îi lase pe toți cu gura căscată atunci când a urcat pentru prima oară pe scenă pentru a cânta la pian.

Fericitul eveniment a avut loc la serbarea de sfârșit de an școlar. Vlad Mihai a reușit să emoționeze oamenii până la lacrimi. Pe lângă părinții săi, Andra este la fel de mândră de nepoțelul ei. Băiatul a început să cânte la pian acum patru ani, iar faimoasa sa mătușă îl încurajează să-și urmeze visul în continuare.

”Îmi doresc să-l văd mare pe  Vlăduț. Îmi doresc să-l văd pe scenă, aplaudat pentru munca sa. Știe că drumul ales nu e unul ușor dar are modele frumoase în față, un tată și-o mamă, amândoi artiști desăvârșiți”, a spus Andra, potrivit Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro