Andrada de la MPFM 4 este de nerecunoscut. Fosta concurentă a avut mai multe schimbări de look în ultima vreme

+3 click pentru
galerie

Andrada de la MPFM 4 este de nerecunoscut. Fosta concurentă a avut mai multe schimbări de look în ultima vreme © youtube

Andrada, fosta concurentă de la MPFM a reușit să câștige rapid simpatia celor din jur în momentul în care a fost în competiția de la Antena 1. Fosta concurentă a pășit timid în casa Mireasă pentru fiul meu, însă după terminerea show-ului aceasta nu a renunțat să fie așa cum o știau toți. Aceasta a avut mai multe schimbări de look.

Andrada, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, sezonul 4 s-a făcut remarcată foarte rapid în competiția de la Antena 1 și s-a clasat de foarte multe ori în topul celor mai preferate concurente din competiție în acel sezon. Încă de la bun început a fost sinceră cu telespectatorii și nu s-a dat înapoi de la nimic, dar mai ales și-a asumat tot ce face.

Pentru ca mulți se întrebau ce mai face concurenta după câțiva ani de la terminarea competiției, ei bine, Andrada s-a schimbat destul de mult față de cum a fost la prima apariție TV, dar a păstrat multe din trăsăturile și calitățile cu care și-a obișnuit susținătorii în competiție. 

Într-una dintre imaginile postate de tânără pe pagina sa de Instagram, se poate observa că aceasta a ales mai multe tipuri de coafuri de-a lungul timpului, iar în cea mai recentă este creață, ceea ce îi stă destul de bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro