Se numără orele! Trupa "Andre" lansează, astăzi, primul "single" de la reunire

Se numără orele! Trupa "Andre" lansează, astăzi, primul "single" de la reunire © Instagram

La o săptămână distanţă de la anunţul reunirii trupei "Andre", cele două soliste Andreea Bălan şi Andreea Antonescu se pregătesc de lansarea primului "single", denumit "Reset la inimă".

Au aproape 20 de ani de când se înfiinţa trupa "Andre", fiind în mare vogă la acea vreme. Timpul a trecut iar cele două "Andree" au luat-o pe drumuri separate, cariere solo de succes, dar parcă niciodată de nivelul proiectului "Andre". Acum, sunt la doar câteva ore de a scoate un nou hit, sub denumirea care le-a consacrat. Până la ora 20, "Reset la Inimă" se va transforma dintr-o "mostră", într-un "hit desăvârşit".

"Nu mai avem răbdare să vă arătăm la ce am lucrat intens în ultimele luni", a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, cele două artiste au declarat că abia aşteaptă să reia lungul şir al concertelor prin ţară şi nu numai, precum o făceau la începuturile "Andre". Aşa cum stă bine unei trupe de legendă, din "playlisturile" melodiile din concerte nu vor lipsi melodiile care le-au consacrată în urmă cu aproximativ 20 de ani.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro