VIDEO / Andreas a chiulit în prima zi de şcoală. Deea şi Dinu Maxer şi-au dus abia astăzi copilul la ore

+3 click pentru
galerie

Andreas nu a mers în prima zi la şcoală © Facebook

Chiar dacă sunt doi părinţi responsabili, Deea şi Dinu Maxer nu şi-au dus copilul în prima zi de şcoală la festivitatea de deschidere. Dacă vă întrebaţi cum a fost posibil aşa ceva, cei doi artişti au şi o explicaţie.

Deea şi Dinu Maxer nu şi-au putut duce copilul, pe Andreas, în prima zi de şcoală, aşa cum au făcut mai toţi părinţii, pentru că au fost ocupaţi cu un concert. Deea şi Dinu Maxer au fost nevoiţi să ajungă într-un alt oraş, acolo unde au avut cântare, iar Andreas a rămas la bunici.

Deea şi Dinu Maxer, dar şi Andreas au vorbit la "Prietenii de la 11", de pe Antena 1, despre întreaga situaţie, dar şi cum a fost astăzi, în a doua zi de şcoală, dar în prima pentru micuţul Andreas.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Deea Maxer se reprofilează? Ce vrea să facă soţia lui Dinu, dacă se lasă de dansuri orientale

"Pentru noi este astăzi prima zi de şcoală. Chiar dacă Andreas este la o şcoală de stat, noi am avut un spctacol, Andreas a fost la bunici şi abia aseară l-am luat", a spus Deea Maxer.

"Am fost al bunica şi mami cu tati au fost la spectacol. Uite că se poate să fiu acasă şi în prima zi de şcoală. Astăzi a fost magic de bună. Sigur că ne-au dat teme. Cred că o să mă descurc...nu bine deloc", a spus Andreas.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro