Andreea Antonescu a recunoscut tot adevărul despre divorţ. "Mi-am dorit o relaţie care să se termine la finalul vieţii"

+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu a recunoscut tot adevărul despre divorţ. "Mi-am dorit o relaţie care să se termine la finalul vieţii" © Arhivă

Vestea că Andreea Antonescu a divorţat i-a întristat pe fani, mai ales că aceştia tot sperau ca veştile din ultima vreme din presă să nu fie adevărate. Din păcate nu a fost aşa, iar frumoasa artistă şi tatăl copilului ei au luat-o pe drumuri separate.

Andreea Antonescu a luptat să salveze relaţia

Chiar dacă s-a separat de tatăl copilului ei, simpatica artistă are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului pe care l-a iubit mai bine de zece ani. Aceasta spune că relaţia, poate, ar fi mers, dacă nu exista distanţa şi, mai ales, dacă visurile profesionale nu erau atât de diferite. Traian îşi dorea mai mult să rămână în America, în timp ce Andreea Antonescu muncea pentru cariera din România.

Andreea Antonescu a fost invitată într-o emisiune tv, unde a povestit despre relaţia eşuată pe care a încheiat-o. Artista a subliniat faptul că are sufletul împăcat pentru că a făcut tot ce a putut pentru a salva relaţia şi pentru ca totul să decurgă bine între ea şi tatăl fetiţei sale.

"Oricum aş încerca, nu ar merge, şi decât să fim doi oameni trişti, ne asumăm, chiar dacă acum este puţin mai greu. Suntem încă tineri şi atunci de ce nu, avem dreptul să fim fericiţi. Şi oricum fetiţa ne va uni toată viaţa. La mine nu a funcţionat relaţia la distanţă. Am luptat foarte mult pentru această relaţie. Bucuria mea a fost că el mi-a spus într-una din discuţiile pe care le-am avut că nu are ce să-mi reproşeze pentru că este conştient că am luptat ca mamă, ca om, să facă tot posibilul ca relaţia mea să funcţioneze. Mi-am dorit o relaţie care să se termine la finalul vieţii. La mine nu a mers", a spus Andreea Antonescu la o emisiune tv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest