Andreea Antonescu recunoaşte că lucrurile nu sunt roz în relaţia cu soţul. "Viaţa este cu urcuşuri şi coborâşuri"

+3 click pentru
galerie

Andreea Antonscu recunoaşte că lucrurile nu sunt roz în relaţia cu soţul. "Viaţa este cu urcuşuri şi coborâşuri" © Foto: Instagram

Andreea Antonescu este o artistă iubită şi apreciată. Încă de când făcea echipă cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu le-a intrat fanilor la inimă, iar aceştia au ţinut mereu să afle veşti despre ea şi familia ei.

Invitată la "Star Matinal" de la Antena Stars, Andreea Antonescu a vorbit despre relaţia cu soţul său şi a recunoscut că nu totul este doar lapte şi miere. În plus, Andreea Antonescu a precizat că deşi ea şi soţul au întâmpinat probleme în relaţie, situaţiile respective nu au fost atât de grave încât să se ajungă la finalul relaţiei.

CITESTE SI: VIDEO PAPARAZZI / Andreea Antonescu nu mai e o fată cuminte! Susţinută de o prietenă, vedeta a cedat în faţa ispitei

"Nu o să stau să pozez în vreo zână, prinţesă, păpuşă, bineînţeles că viaţa este cu urcuşuri şi coborâşuri. Consider că nu a am ajuns vreodată la acea situaţie limită. Situaţia mea nu a fost roz, dar sunt multe alte lucruri care fac o relaţie să funcţioneze. Am un program foarte încărcat şi nu fac cercetări şi nu-mi fac probeleme dacă nu cred că este cazul. Sunt o persoană care oferă libertate. Nu stau să caut probleme dacă nu le văd. Sunt o persoană care oferă foarte mult şi aşteaptă foarte mult. Nu sunt dispusă să fac comprimisuri pentru nimic în lume", a spus Andreea Antonescu la "Star Matinal".

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro