Andreea Bălan, blestem în dragoste? Dramele în iubire ale cântăreței

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, blestem în dragoste? Dramele în iubire ale cântăreței © arhiva

Căsnicia Andreei Bălan și a lui George Burcea este aproape de final. Se pare că artista este urmărită de un mare ghinion și nici relația pe care o are cu actorul nu va fi de lungă durată.

Andreea Bălan și George Burcea  s-au separat, iar informația a fost confirmată chiar de Andreea Bălan. Artista a publicat astăzi un mesaj prin care a mărturisit că toate informațiile din presă referitoare la separarea sa de actor sunt adevărate. 

Vestea a venit ca un șoc pentru fanii săi, care nu se așteptau că mariajul să ajungă la final , mai ales că cei doi au și două fetițe foarte frumoase și care au nevoie de ambii părinți. 

Înainte de-al cunoaște pe George Burcea, Andreea Bălan a avut o relație cu Michael Tracy, un pușcaș marin, din America, dar povestea lor s-a terminat după doar 11 luni. Totul a fost o relație pansament, iar aceștia nu ar fi putut niciodată să-și părăsească țara unul pentru celălalt. 

Cele 11 luni au venit la pachet cu multe rute America-România, însă povestea a luat sfârșit atunci când Andreea Bălan l-a cunoscut pe George Burcea la filmările unui videoclip de-al său. De atunci s-a infiripat ceva între ei, dar acum bursc se va termina. 

Totuși, până la George Burcea, Andreea Bălan a avut o relație care a durat 8 ani de zile, cu Keo. Cei doi s-au iubit foarte mult și nimeni nu i-ar fi văzut despărțiți, însă ca și în cazul lui George Burcea, relația s-a terminat brusc, însă ea și cântărețul nu au fost căsătoriți și nu au avut nici copii. 

Povestea din dintre artistă și Keo s-a oprit după ce cântărața a descoperit că a fost înșelată cu o altă tânără, tot o artistă, care în prezent i-a dărut și un copil. Această despărțire i-a provocat Andreei Bălan răni adânci și pentru o bună perioadă nu a putut să înțeleagă de ce i se întâmplă ei acest lucru. Vedeta a reușit cu greu să treacă peste, iar în brațele lui George Burcea a sperat că își va găsi fericirea. 

În luna septembrie a anului 2019, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit într-un cadru de poveste, dar și-au botezat și cel de-al doilea copil, Clara Maria. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro