Cum a ajuns Andreea Bălan la 49 de kg? Cântăreaţa a dezvăluit secretul

Cum a ajuns Andreea Bălan la 49 de kg? Cântăreaţa a dezvăluit secretul © Sursă Instagram

Andreea Bălan se află în topul celor mai iubite şi celor mai bine plătite artiste din industria muzicală. La 35 de ani, vedeta este o femeie împlinită pe toate planurile. Deşi a trecut prin două naşteri, având două fetiţe superbe, cântăreaţa are un trup perfect, invidiat de multe tinere. 

Pe cât de frumoasă, pe atât de norocoasă! Din fericire pentru Andreea Bălan, organismul ei îi permite să se abată de la dietă şi să mănânce absolut orice doreşte, inclusiv dulciuri, care în mod normal reprezintă principala cauză a kilogramelor în plus. Cu toate acestea, vedeta nu consumă în exces alimente bogate în zahăr. Aceasta urmează o serie de paşi care o ajută să îşi menţină formele perfecte.

Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat îndrăgita artistă, pentru Libertatea.

Deşi multe dintre tinere merg foarte des la sala de sport pentru a obţine rezultatele dorite, Andreea Bălan optează pentru dans. Acesta, alături de alimentaţia echilibrată, o fac pe vedetă să arate atât de bine. Un mare avantaj pentru artistă este chiar profesia ei, deoarece cântăreaţa reuşeşte să ardă caloriile direct pe scenă. De ajutor sunt şi fetiţele ei jucăuşe, pentru care trebuie să facă multă mişcare. 

Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, a spus Andreea pentru aceeaşi sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest