Căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea este nulă. Artista dat vestea bombă, în direct

Căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea este nulă. Artista dat vestea bombă, în direct © captura video

Andreea Bălan și George Burcea s-a căsătorit în urmă cu trei ani în Los Angeles, iar acum au aflat vestea șoc: actul de căsătorie este nul. Cei doi au fost prezenți în platoul Xtra Night Show și au explicat situația complicată.

"Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței facem și nunta. Va fi pe 15 septembrie.", a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show. 

Andreea Bălan a explicat și care este problema cu căsătoria dintre ea și George Burcea, dar și motivul șocant pentru care a decis să facă nunta în acest an. 

"Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la apartate dacă se întâmpla ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut.", a mai spus Andreea Bălan.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro