Andreea Bălan dă cărţile pe faţă! Ce spune artista despre scandalul cu soţul ei: "Vom ajunge la divorţ..."

Andreea Bălan dă cărţile pe faţă! Ce spune artista despre scandalul cu soţul ei: "Da, ne-am separat" © Instagram

Spiritele dintre Andreea Bălan şi soţul ei, George Burcea, sunt încă încinse, motiv pentru care artista a decis să facă lumină.

"Acum lucrurile s-au aşezat într-un mod negativ, adică ne-am separat, şi cam 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, şi de aceea acum pot să vin şi să spun ceva concret. Da, ne-am separat. Dar na, acum trei săptămâni, încă nu ştiam încotro, eu trăgeam de relaţie, am încercat să mă împac, să vedem, să rezolvăm problema, încă nu se descoperise problema aceea, cu poliţia, şi atunci eu am încercat foarte mult să repar, şi să fim împreună, pentru că, repet, eu mi-am dorit foarte mult o familie", spune Andreea Bălan.

Mai poate exista cale de împăcare între cei doi?

"De o săptămână nu am reuşit să plâng şi azi am plâns pentru prima oară...este o situaţie pe care eu nu am reuşit să o schimb, adică am depus eforturi, dar nu am reuşit, am făcut tot ce am putut. A fost o situaţie care nu a depins de mine, nu am avut ce să fac.", spune Andreea.

Totuşi, Andreea speră la o schimbare în bine pentru soţil ei, pe care încă şi-l mai doreşte alături de ea şi de fetiţele pe care cei doi le au împreună.

"Este foarte important ca iertarea asta să vină dacă el îşi doreşte să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă aşa şi dacă comportamentul lui este ca în ultimele trei luni. Eu îmi doresc să fie ca înainte, doar că el nu dă semne, şi atunci trebuie să îl eliberez. Eu nu pot să îl ţin legat. Dacă el nu îşi mai doreşte această familie, evident că vom ajunge la divorţ.", a mai declarat cântăreaţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro