Andreea Bălan a decis să se reunească cu Andreea Antonescu, de pe patul de spital: „Când ne-a fost bine nici nu ne vorbeam”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan a decis să se reunească cu Andreea Antonescu, de pe patul de spital „Când ne-a fost bine nici nu ne vorbeam” © Instagram

Pentru mulți, decizia ca trupa Andre să se reunească a venit ca un șoc. Nu prea părea că Andreea Bălan și Andreea Antonescu erau în relații prea bune, așa că totul părea să fi venit, așa, cam din senin.

Și nu prea este departe de adevăr! Andreea Bălan a mărturisit că ideea a venit după ce a fost la un pas de moarte, în urmă cu câteva luni.

Artista recunoaște că a fost impresionată de gestul Andreei Antonescu, care a vizitat-o în spital și care, deși nu mai vorbiseră de ceva vreme, i-a fost alături într-un moment foarte greu.

„Din păcate, în viaţă se mai întâmplă şi lucruri neplăcute, cum a fost naşterea fetiţei mele cu probleme, cu stopul cardiorespirator. Atunci era să mor. În spital, Andreea a venit să fie alături de mine, nu ne-am văzut, pentru eu că am fost la terapie intensivă. Am apreciat foarte mult gestul ei, așa că m-am gândit atunci, pe patul de spital, de ce să nu ne reunim. Întotdeauna, când ne-a fost greu am fost alături una alături de cealaltă, când n-a fost bine nici nu ne vorbeam. Aşa se văd oamenii care ţin unii la alţii, fiind la greu împreună”, a spus Andreea Bălan, pentru Click!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest