Andreea Bălan, despre scandalul cu droguri în care a fost implicat George Burcea: "Mă gandeam că ori are pe altcineva, ori consumă ceva"

Andreea Bălan, despre scandalul cu droguri în care a fost implicat George Burcea: "Bănuiam că ceva este în neregulă" © Instagram

Andreea Bălan a deci să vorbească, în premieră, despre problemele prin care trece cu soţul ei, George Burcea.

După ce poliţiştii l-au depistat pe actor cu substanţe interzise în corp, o adevărată dramă a fost pornită.

Andreea Bălan a decis să vorbească despre aceste acuzaţii pentru prima oară de la izbucnirea scandalului.

"Evident că într-o relaţie, greşesc amândoi, şi când se ajunge la o despărţire, undeva ambii au greşit, unul mai mult, unul mai puţin, doar că în situaţia de faţă...eu eram ok, eu eram fericită, nu aveam prea multe să îi reproşez, eu am început să îi reproşez la începutul lui decembrie că şi-a schimbat comportamentul şi acolo nu am înţeles eu ce s-a întâmplat. Eu nu pot să divulg discuţiile mele cu el, pentru că nu vreau ca mai târziu fetele să afle. Discuţiile noastre au început în decembrie, pentru că eu am observat o schimbare în comportamentul lui, adică nu mai era la fel de drăgăstos, la fel de afectuos, a mai lipsit nişte nopţi de acasă, dormea pe la băieţi, pe la prietenii lui, şi la un moment dat l-am întrebat ce are, mi-a spus nişte lucruri care m-au durut: a spus că nu mai simte, că nu mai are sentimente puternice pentru mine, dar eu nu am pus la suflet, am zis că poate e stresat, că are proiecte, lucrează la carte.", a declarat Andreea Bălan.

George Burcea, probleme de comportament ascunse 

Andreea a simţit că ceva nu este în regulă cu soţul şi tatăl copiilor ei, însă nu a putut afla la timp ce probleme el.

"În ultimul timp, bănuiam că ceva este în neregulă, şi mă gandeam că ori are pe altcineva, ori consumă ceva. Mie mi s-a confirmat odată cu ceea ce ştiţi şi voi. Şi i-am spus să facem terapie de cuplu, sau separat, să fie bine, dar nu a vrut.", a adăugat cântăreaţa.

Mai mult, unul din motivele pentru care George Burcea s-a schimbat radical, este şi implicarea tatălui său, proaspăt eliberat din închisoare, care a decis să iasă în public şi să povestească despre dramele din copilăria fiului său.

"A deschis nişte răni din trecut, trăieşte în momentul de faţă nişte răni din trecut pe care nu le-a vindecat, şi poate că acum, cumva, trecutul a venit în faţă. El probabil nu se aştepta ca tatăl lui să iasă, şi nu presa a găsit lucrul acela, el a spus-o la un moment dat în cadrul unei campanii. Ideea era să nu se afle neapărat în presă despre această situaţie.", a mai declarat artista.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro