Andreea Bălan a dus-o pe Ella pentru prima dată la grădiniţă. Incredibil cum a reacţionat micuţa. "A luat-o George pe sus cu urlete şi ţipete"

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan a dus-o pe Ella pentru prima dată la grădiniţă. Incredibil cum a reacţionat micuţa. "A luat-o George pe sus cu urlete şi ţipete" © Foto: Instagram

Andreea Bălan şi-a dus fetiţa cea mare, pe Ella, pentru prima dată la grădiniţă,dar nici prin minte nu i-a trecut că micuţa ei va reacţiona într-un asemenea fel.

Frumoasa artistă a fost speriată de mai mulţi părinţi, care i-au spus că, cel mai probabil, micuţa va fi speriată la început şi nu va vrea să rămână alături de ceilalţi copii. Nici vorbă pentru micuţa Ella. Andreea Bălan a rămas surprinsă să constate că minunea ei de fetiţă a fost extrem de încântată de grădiniţă.

CITESTE SI: Imagini adorabile cu Andreea Bălan şi fetiţa în parc. Frumoasa artistă este o mamă model / VIDEO

Simpatica artistă a povestit pe blog cum au decurs primele zile de grădiniţă ale Ellei.

"Ella s-a dus la grădiniţă şi am fost surprinşi cât de repede s-a integrat. Marţi am fost la prima întâlnire şi am zis că cât stăm de vorbă să vedem cum se integrează. După ora de discuţie eu am zis hai să luăm copilul şi revenim a doua zi. Nu, ne-a trântit uşa în nas că ea nu mai merge acasă, că ea rămâne la grădiniţă. A luat-o George pe sus cu urlete şi ţipete. A doua zi nu mai ştia cum să se îmbrace mai repede ca să ajungă mai repede la grdăiniţă", a spus Andreea Bălan într-un vlog pe Youtube.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro