FOTO / Așa arată un tată de nota 10! George Burcea, într-o ipostază emoționantă alături de fetițele lui și ale Andreei Bălan

+3 click pentru
galerie

FOTO / Așa arată un tată de nota 10! George Burcea, într-o ipostază emoționantă alături de fetițele lui și ale Andreei Bălan © Instagram

După mare cumpănă pe care a trăit-o pe patul de spital, Andreea Bălan se reface și se simte acum cum nu se poate mai bine. Vedeta îl are alături pe soțul ei, George Burcea, care este absolut topit după cele două fetițe pe care le au împăreună și care i-a fost alături artistei în cele mai grele momente. 

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan a postat o fotografie extrem de emoționant cu soțul ei, George Burcea și cu cele două fetițe ale sale, Ella și Clara Maria. Tăticul este extrem de grijuliu și de-a dreptul topit după fetițele lui, iar acum, cei doi se bucură din plin de familia minunată pe care o au, după ce totul s-a terminat cu bine. 

Andreea Bălan, despre ceea ce a simțit George Burcea când ea a fost resuscitată

Frumoasa artistă Andreea Bălan a lansat de curând un vlog în care atât ea, cât și soțul ei, George Burcea povestesc pas cu pas tot ce s-a întâmplat la spital, din momentul în care vedeta a intrat în stop cardio-respirator.

„Nu m-am aflat niciodată într-o astfel de situație și a fost un moment în care trebuia să sărbătorim, venea un copil, un al doilea copil și am văzut 2 lucruri total diferite. Am văzut venirea pe lume a Clarei, care era foarte frumoasă, iar în partea dreaptă, dacă mutai cadrul, erai tu, pe masa de operații și fetele care te resuscitau. Nu știai dacă să te bucuri, să plângi, să râzi. După au fost câteva ore în care medicii fugeau de mine, asistenții fugeau de mine. Am văzut că este ceva grav, pentru că te resuscitau” a povestit George Burcea. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest