Andreea Bălan, confesiuni după anestezie și calmante: „Nu îmi aduc aminte drumul spre spital”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, confesiuni după anestezie și calmante: „Nu îmi aduc aminte drumul spre spital” © Instagram

Andreea Bălan a trecut prin momente grele în timpul operației de cezariană, în urma căreia a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei. Însă, stopul cardio-respirator suferit în sala de operații nu a fost singura ei cumpănă.

Acum, Andreea Bălan vede toată situația cu ochi diferiți. Artista a recunoscut la TV că efectele calmantelor și sedativelor au oprit-o din a conștientiza exact ce s-a întâmplat. Mai mult, a rămas cu un gol serios în memorie.

„Eu îmi aduc aminte că mă uit acum pe filmare, dar nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat exact. Nu-mi aduc aminte drumul, nu îmi aduc aminte când m-am instalat în salon, nu-mi aduc aminte când am făcut acele poze, pentru că am făcut niște poze pe care le-am postat. Nu-mi aduc aminte când m-am schimbat în cămașa respectivă. Nu îmi aduc aminte când am mers spre sală. Dar am filmările pe telefon. Și mă uit la filmări ca la un film. Și după aceea nu-mi aduc aminte de la terapie intensivă. Ce-mi aduc aminte este când m-au transferat în salon și am început să dau interviurile respective”, a spus Andreea Bălan, la „Răi da Buni”.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro