Metoda prin care Andreea Bălan a făcut ca a doua sarcină să fie perfectă: "Am putut dansa până în 30 de săptămâni"

+3 click pentru
galerie

Metoda prin care Andreea Bălan a făcut ca a doua sarcină să fie perfectă © Facebook

Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară şi, în doar câteva săptămâni, va aduce pe lume încă o fetiţă. Faţă de prima sarcină, vedeta simte o mulţime de diferenţe şi se bucură.

Andreea Bălan se poate lăuda cu o sarcină perfectă, căci a ştiut cum să se joace cu stările emoţionale şi, mai mult decât atât, nu s-a lăsat afectată de nimic rău din jurul ei. Aceste trucuri au ajutat-o să nu aibă niciun fel de problemă, astfel că şi-a onorat toate contractele, iar acum se poate bucura de o periodă de odihnă, până când va naşte. 

"Cu cât ai o stare emoţională bună, cu atât sarcina evolueazaă foarte bine. Acum, nici urmă de sarcină joasă, oboseală, picioare umflate sau alte sensibilităţi emoţionale. Am avut şi am o sarcină atât de uşoară încât spre surprinderea mea, am putut dansa până în 30 de săptămâni, faţă de prima sarcină în care a trebuit să mă opresc la 26.

Nu am lăsat absolut mimic să mă enerveze, deranjeze şi să mă supere. Orice situatie negativă am tratat-o cu indiferenţă şi nepăsare. Nu a contat decât starea mea de bine pe care am vrut să o transmit bebelinei. Iar kilogramele nu au nicio legătură, luând acum în greutate un pic mai mult ca la prima sarcină şi totuşi mă simt mult mai uşoară şi în formă", a scris Andreea Bălan pe blogul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro