Andreea Bălan, mesaj dur pe reţelele de socializare: "E mai uşor să ne prefacem decât să fim adevăraţi"

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, mesaj dur pe reţelele de socializare: "E mai uşor să ne prefacem decât să fim adevăraţi" © Instagram

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. De curând, artista şi-a surprins admiratorii, împărtăşindu-le un mesaj destul de dur, dar şi de adevărat, pe reţelele de socializare.

Andreea Bălan are o legătură foarte strânsă cu fanii ei, ţinându-i la curent cu tot ce se mai întâmplă în viaţa sa. Recent, celebra cântăreaţă a împărtăşit cu aceştia un mesaj prin care îşi exprima părerea despre ceea ce ar trebui să însemne iubirea şi bunătatea cu adevărat.

Cu un look de păpuşă, constituit atât din punct de vedere vestimentar, cât şi din punct de vedere al părului, optând pentru o perucă, Andreea Bălan a susţinut printr-un mesaj pe contul său de Instagram că deşi este mult mai uşor să faci rău, fiecare trebuie să renunţe la "măşti" şi să-şi deschidă sufletul pentru a fi nişte persoane mai bune.

"Păpuşile sunt frumoase şi perfecte, dar nu au emoţie şi căldură. E mai uşor să fim reci decât empatici, e mai uşor să respingem decât să înţelegem şi e mai uşor să ne prefacem decât să fim adevăraţi. Iubirea şi bunătatea sunt alegeri pe care trebuie să le facem zi de zi, iar măştile şi armura să le lăsăm de-o parte. 🎼🌈🙏", a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară, exprimându-şi pe rând opiniile prin diferite comentarii.

"Din păcate, din teama de a nu fii răniți mulți oameni au devenit reci / Exact asa! 😇😍❤️ Felicitări Andreea / Din păcate, în ziua de astăzi e foarte greu... 😢😢", sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor, fiind în asentiment cu artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro