Andrea Bălan, ultimele dezvăluiri despre nuntă și botez! Cine sunt nașii și când are loc cununia civilă

+3 click pentru
galerie

Andrea Bălan, ultimele dezvăluiri despre nuntă și botez! Cine sunt nașii și când are loc cununia civilă © Instagram

Luna septembrie este una cu foarte multă importanță pentru Andreea Bălan. Vedeta se căsătorește cu George Burcea, și civil și religios, dar îi face și botezul mezinei sale, Clara.

Într-un interviu, Andreea Bălan a oferit noi informații despre marile evenimente. A dezvăluit cine vor fi nașii, când va avea loc cununia civilă, dar și ce tradiții vor fi respectate în toate cele trei ocazii.

„O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta.

Nu cunosc în detaliu toate tradițiile, dar, pe cât posibil, vom încerca, pentru că vrem să le facem fericite pe bunicile noastre. Și eu, și George mai avem în viață doar câte o bunică și e foarte important pentru ele să ne căsătorim în religia ortodoxă. Special pentru ele vom face slujba așa cum e, ca la carte. Bunica lui George vine de la Botoșani, bunica mea, de la Ploiești.

Nașii vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan”, a dezvăluit Andreea Bălan, pentru VIVA!

Cum vor arăta cele trei rochii de mireasă ale Andreei Bălan

Pe data de 15 septembrie, Andreea Bălan se va căsători cu George Burcea, dar o va și boteza pe mezina ei, Clara.

„Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi”, a povestit Andreea Bălan, într-un vlog pe Youtube.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro