Andreea Bălan, o nouă dramă! „Plâng încontinuu” / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, o nouă dramă! „Plâng încontinuu” © captura video

Andreea Bălan a intrat în direct în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” în această seară şi a vorbit deschis despre clipele grele prin care a trecut. La zece zile după operaţia de cezariană care i-a pus în pericol viaţa, Andreea a rememorat orele de dinainte.

Frumoasa blondă a povestit cum viaţa bate filmul deoarece ea a filmat drumul spre maternitate pe 4 martie şi nici măcar nu-şi mai aminteşte acest aspect.

„Nu-mi aduc nimic aminte de tot ce s-a întâmplat înainte, cum am ajuns la maternitate, cum m-am schimbat în cămaşă, cum s-a făcut un EKG la inimă şi cum mă îndreptam spre sala de naşteri. Dar am filmările pe telefon. Dar mă uit ca la un film.” a povestit Andreea Bălan reporterilor emisiunii „Xtra Night Show”.

Acasă, lucrurile sunt în alb şi negru pentru Andreea. Fetiţele sunt vesele, mama şi George o răsfaţă pe vedetă, dar cu toate acestea Andreea plânge neîncetat.

„Mi s-a spus că au scos fetiţa...ce frumoasă e...nu-mi aduc aminte...am şi pupat-o... şi m-au intubat...m-au deschis din nou şi au curăţat tot...terapie intensivă...cred că cel mai greu i-au fost lui George... Eram sedată...când mi-am revenit eram aşa, uau ce tare am scăpat de moarte. Cer că cel mai greu îi este partenerului de viaţă să te vadă aşa...să te vadă intubată...să nu pşti ce se întâmplă... cum o ingrijesc... asta i-a fost cel mai greu...şi ce a simţit el...şi atunci am plâns două trei ore (...) nu ţin minte când m-a vizitat mama. Am dat interviu pentru voi, de pe patul de spital... când am venit de două ori chiar... nu imi aduc aminte (...) NU realizam, ştii embolia amiotică 1 la 80000 ... uau ce tare mie intotdeauna mi-a plăcut să fiu specială ...şi abia apoi am realizat, după ce am citit, după ce mi-au explicat (...) treptat m-a izbit realitatea, şi cel mai mult când am ajuns acasă pe opt martie...şi când mi-am văzut copii. Când am văzut-o pe ella, mi-a fost dor de ea ...am inceput să plâng.” a împărtăşit Andreea Bălan.

Andreea recunoaşte că trece prin cea mai dificilă perioadă din viaţa unei mame şi că evenimentele din ultima perioadă i-a apropiat şi mai mult pe ea şi pe George.

"A fost o suferinţă foarte mare mai ales pentru familia mea. Eu ca eu, că eu sunt inconştientă, intubată, mă trezesc sedată happy că am trecut peste, nu am realizat. Dar cel mai greu a fost familiei mele. Mamei mele, soţului meu, prietenilor mei, echipei mele, fetelor mele, bad-ului... le-a fost greu să afle aşa ceva despre o persoană atât de veselă, atât de nebună...George mi-a zis când te-am văzut intubată nu mi-am imaginat vreodată să o văd pe mama copiilor mei şi pe soţia mea să o văd aşa fără viaţă şi fără...îţi faci tot felul de scenarii.Te gândeşti se trezeşte, nu se mai trezeşte, rămâne cu sechele, ce fac...adică e foaret greu pentru familie" a conchis frumoasa vedetă.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest