Andreea Bălan încă are de tras după stopul cardio-respirator suferit în timpul naşterii. Ce a păţit acum!

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan încă are de tras după stopul cardio-respirator suferit în timpul naşterii. Ce a păţit acum! © Foto: Instagram

Andreea Bălan se simte pe zi ce trece mai bine, însă încă mai are de tras în urma problemei pe care a întâmpinat-o în timpul operaţiei de cezariană.

Frumoasa artistă are mare grijă de ea şi, mai ales, urmează cu stricteţe indicaţiile medicului pentru a se recupera complet. Din fericire, dragosrea familiei o ajută enorm şi o face pe îndrăgita cântăreaţă să revină cât mai repede la forma sa maximă.

Aşa cum spuneam, Andreea Bălan urmează indicaţiile medicului, care, de altfel, i-a recomandat un tratament serios. Aşa cum le-a spus şi în weekend fanilor săi, artista urmează o cură cu vitamine şi injecţii. Din păcate, în urma stopului cardio-respirator suferit în timpul operaţiei, Andreea Bălan trebuie să facă aceste vaccinuri. Curajoasă, aşa cum o ştim, artista şi-a făcut vaccinul singură şi din păcate s-a învineţit pe mână.

CITESTE SI: Fata cea mare a Andreei Bălan, reacție de milioane când și-a cunoscut surioara: "Îți place bebelușul?" VIDEO

"Asta înseamnă să-ţi faci singură clexane-ul acasă", a scris Andreea Bălan pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro