Săndel Bălan continuă să-i trimită piese Andreei! Artista a spus cum este relaţia cu tatăl ei acum

+3 click pentru
galerie

Săndel Bălan continuă să-i trimită piese Andreei! Artista a spus cum este relaţia cu tatăl ei acum © Facebook

Andreea Bălan a avut o nuntă de vis în urmă cu aproape o săptămână, iar la marele eveniment a fost prezent şi tatăl ei, cunoscutul Săndel Bălan. Care este relaţia celor doi acum? Blondina a vorbit pe larg la Star Matinal. 

Andreea şi Săndel Bălan se înţeleg bine acum. Mai mult decât atât, el continuă să îi trimită piese fiicei lui, deşi ea la refuză deoarece nu îi plac. 

"Noi suntem ok de mult timp. Presa: s-au împăcat, nu s-au împăcat. A venit oricum, a venit şi la botez. Acum 15 ani am plecat de acasă, după aceea ne-am împăcat. M-a mai sunat, îmi trimite piese. Nu mi-au plăcut. El da, activează în domeniu. La 35 de ani cât am eu nu ţin cont în general de părerile unora. Dacă eu ştiu că e bine, e bine. E foarte important să faci greşeli. Din greşeli înveţi", a spus Andreea Bălan la Star Matinal. 

Cât despre nuntă, Andreea Bălan are multe de povestit. A fost cea mai emoţionantă zi din viaţa ei. A plâns mult, mai ales în biserică, şi s-a bucurat de prezenţa tuturor celor care i-au fost alături. 

"Pe rochie am avut datele importante, datele noastre de naştere, datele fetiţelor şi versuri din piesele mele, în special din cea mai recentă piesă: înger păzitor. (...) Este foarte greu (n.r. să organizezi nunta). Mi-am dat seama că în ziua nunţii nici nu ai timp să stai de vorbă cinci minute cu fiecare invitat. 

Mi-am dat masca jos în biserică. Până să intru în biserică eram pe modul Andreea Bălan cea strong. În biserică, datorită bunicii, toată slujba am plâns. Are 84 de ani. S-a dus masca. I-am zis lui George: nu mă pot abţine", a declarat Andreea Bălan. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro