Andreea Bălan și George Burcea, întâlnire emoționantă cu nașii după 2 luni de la nuntă. Ce au făcut cu toții

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan și George Burcea, întâlnire emoționantă cu nașii după 2 luni de la nuntă. Ce au făcut cu toții © instagram

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea pe 15 septembrie. Atunci au avut parte de o nuntă de poveste, iar nași le-a fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Astăzi, după două luni, nașii și finii s-au întâlnit în locul în care și-au jurat iubire veșnică.

Andreea Bălan și George Burcea s-au întâlnit astăzi cu nașii lor: Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Împreună cu fetițele lor au ieșit în oraș cu toți, însă înainte de asta au trecut pe la biserica unde cei doi s-au căsătorit, dar unde și micuța Clara a fost botezată. Ella Maya și Clara Maria au fost împărtășite și miruite de către preot, chiar la două luni de când părinții celor două și-au jurat iubire pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu. Andreea Bălan a postat o fotografie pe contul său de socializare unde le-a povestitit fanilor cum și-a petrecut ziua de duminică: ”Ne petrecem duminica cu nașii noștri dragi @temishan & @monica_davidescu_ 🤗 și mai devreme am fost la biserica la care ne-am casatorit pentru ca Ella și Clara să fie împartasite și miruite.”

Nuntă în Paradis pe 15 septembrie 

Cei doi au avut o nuntă ca în paradis, și chiar așa a fost și numit celebrul eveniment. Invitații au rămas la petrecere până dimineață și s-au bucurat de atmosfera creată de miri, nași, dar și de cei care i-au încântat în cadrul evenimentului. În luna martie, artista a trecut printr-o cumpănă. La naștere a intrat în stop cardio-respirator, iar ca printr-o minune, Andreea Bălan a fost resuscitată și readusă la viață. De atunci, Andreea Bălan se simte ca un alt om și prețuiește mai mult tot ceea ce o inconjoară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro