Andreea Bălan și soțul său, separați în Noaptea de Revelion. Vedeta a petrecut departe de casă

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan și soțul său, separați în Noaptea de Revelion. Vedeta a petrecut departe de casă © arhiva

Majoritatea artiștilor au fost departe de case în noaptea de Revelion. Aceștia au cântat până în zori de zi, însă persoane dragi au petrecut singure. Andreea Bălan a avut 5 concerte, în cinci locații, însă George Burcea cu ea. 

Andreea Bălan a muncit tot anul și a cântat oriunde a fost chemată, așă ca nu putea să refuze oferta de Revelion. Vedeta a avut 5 concerte în noaptea dintre ani și a petrecut trecerea în 2020 alături de echipa sa numeroasă. Din păcate, Georgea Burcea, soțul artistei nu a fost alături de ea. 

Pentru că cele două fetițe ale cuplului au nevoie de multă atenție și multă grijă, George Burcea cu siguranță a stat acasă cu cele mici, în timp ce Andreea Bălan își onora evenimentele, așa cum face de fiecare dată. 

Andreea Bălan și George Burcea au una dintre cele mai frumoase căsnici din showbiz, iar în luna septembrie cei doi s-au căsătorit religios, urmând ca petrecerea de nuntă să fie una de poveste. Ambii partneri își împart foarte bine sarcinile în cuplu, au grijă amândoi de copii, atunci când artista este plecată la concerte George se ocupă de creșterea lor, iar Andreea face acealași lucru când George Burcea filmează pentru proiectele sale. 

Chiar dacă seara de Revelion au petrecut-o separat, Crăciunul l-au petrecut în familie, iar George Burcea i-a pregătit Andreea Bălan cele mai bune preparate, bineînțeles gustate și de fiica cea mare Ella, dar momentan doar privite de către micuța de doar 9 luni, Clara Maria. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro